Om oss

B.H.E.N.

Välkommen till B.H.E.N. - Balanserad Holistisk Energisk Näring för kropp, sinnen och själ.
Inspiration och konsultation som berör kropp & sinnen, träning, kost & näring, hälsa & medvetenhet, livskvalitet & välmående med fokus på hälsa & livsglädje.
Vi använder kunskap, naturen, örter, kroppens egen kraft, sunt förnuft och förebyggande åtgärder för att uppnå, återgå och uppleva balans i kropp och sinne.
Fokus på att ta ansvar över sin hälsa & sitt livskvalitet.
Vi fokuserar på hälsa eftersom det redan finns sjukvård och sjukhus för sjukdomar. Vi jobbar med och förespråkar kreativa hälsofrämjande aktiviteter såsom floatingtank, Yoga, Reiki, näringsrik kost, effektiva träningsmetoder och motion, örter och mineralrik näring, hälsosamma och miljövänliga hud, skönhet och hygienprodukter.

När vi är friska vill vi ha det mesta, när vi är sjuka vill vi emellertid blott bli friska.
Det finns olika nivåer av friskhet, vare sig det är fysisk, emotionell, mental, eller känslomässig. Det finns inget rätt eller fel, då vi alla är på vår egna individuella resa.

Förr eller senare när vi tillåtit oss själva att gå vilse, genomgå och genomlida det mesta, bestämmer vår inre röst för att styra upp kompassen så att vägen till en balanserad, holistisk friskhet blir klar, utan kompromiss.

Ibland behöver det tyvärr gå så långt att vi i okunnighet skadar oss själva och nonchalerar alla signaler våra kroppar och sinnen försöker kommunicera med oss och envist och vårdslöst misshandlar oss själva, innan vi agerar. Emellertid kan vi agera förebyggande istället för att reagera efter verkan.

Allt börjar dock med att uppskatta, älska, minnas och med en genuin vilja att ta hand om det man har att jobba med, ens kropp och sinnen.

När vi gör det finns det emellertid dörrar som leder till olika typer av insikter.
Insikter som börjar med att uppleva, inleva och känna av olika nivåer av friskhet.
Våra vägar börjar med en Balanserad Holistisk Energisk Näring till våra kroppar och sinnen.
Naturen söker alltid balans, likaså din kropp och dina sinnen. Antingen hjälper du naturen och kroppen och sinnen att göra sitt jobb eller så hindrar du detta, medvetet eller omedvetet.
Valet och ansvaret är dock ditt. Det finns inget rätt eller fel, bara orsak och verkan, resultat eller ursäkter. Livet påminner oss tills vi lär oss.
Glöm inte att njuta och le under resans gång, framgång, "tunggång" och vidaregång.

Vart Du än är på Din resa är Du Välkommen in till B.H.E.N för inspiration, samarbete eller konsultation.
.

073 878 7618
[email protected]
Facebook: /bhen2017