Frågor och svar

Vad innebär balanserad holistisk livsstil?

En balanserad holistisk livsstil är att ha en helhetssyn på hälsa inbakat i vardagslivet genom hälsosam kost, rent vatten, regelbunden träning, hälsosam mental aktivitet tar ansvar för sin hälsa.

 

Vad är balanserad holistisk energisk näring?

Kroppen är elektrisk, och kräver näring som vibrerar på samma frekvens, näring i form av mineraler, rent vatten, solljus och naturlig kost som ger energi, inte tar energi från kropp och sinnen

 

Varför ska jag använda örter, räcker det inte med husmanskost?

Vilda örter  innehar en hög mineral och vitaminhalt som kroppen enkelt kan ta upp, och som kräver minimal energi för kroppen att assimilera, medan

mat generellt innehåller mindre näring, dessutom om den är tillagad.

 

Vad erbjuder B.H.E.N.?

BHEN tror på att den enskilde individen kan ta fullt ansvar och kontroll över sin hälsa, men att vi ibland behöver stöd och inspiration på vägen.

Kunskap, applicering av kunskap om kroppen, örter, näring, förebyggande hälsa, inspiration och en push på vägen är vad BHEN erbjuder.

 

Går det att bygga muskler utan att äta kött eller kyckling?

Ja, absolut! BHEN förespråkar naturliga källor till aminosyror som kroppen dessutom lättare tar upp och möjliggör för arbetet som kroppen själv vill göra, dvs bygga proteiner.

 

Vad är detox och måste man detoxa?

Detox är enkelt beskrivet att tillåta kroppen att rensa sig från diverse avfall, toxiner och restprodukter den samlat på sig konstant genom åren pga allt vi stoppat i sig.  Man måste ingenting i livet, men för att uppnå optimal hälsa är det nödvändigt att rena filtren dvs organ, blod, tarmsystem, lymfsystem och hela kroppen så att vi ånyo kan njuta av en omstart. Detox är som en intern dusch för kropp och sinnen helt enkelt.

 

Vart börjar jag om jag vill börja leva en hälsosammare livsstil?

Kunskap och förståelse för kroppen är en bra start, dvs hur kroppen fungerar , hur den påverkas av allt vi stoppar i oss, och att förstå sig på konsekvenserna av att allt vi stoppar i oss är information. Sedan kan det vara bra att gradvis minska på det värsta och sätta upp en plan för att byta ut till mer naturligare alternativ.